Özgür Aras TÜFEK'in

Özgür Aras TÜFEK'in "Türkçe'nin Muhafızları" eserinden "Bir Kelime Seyyahı- Kaşgarlı Mahmut" kitabının söyleşisi...

05.04.2024 28

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri ikinci kitap söyleşisini gerçekleştirmek için bir araya geldiler. Özgür Aras TÜFEK'in "Türkçe'nin Muhafızları" eserinden "Bir Kelime Seyyahı- Kaşgarlı Mahmut" kitabının söyleşisinde yer alan öğrencilerimiz Türkçe'nin Zenginliğini keşfetmek için seyyah olup yollara düşen Kaşgarlı Mahmut'la tanıştılar. Değerler Kulübü öğrencilerimiz söyleşi sonrasında gerçekleştirilen Kitap Okuma Sınavında bilgilerini yarıştırdılar. Yapılan Kitap Okuma Sınavında 6/A sınıfı öğrencilerimizden Elif Hifa ECEVİTOĞLU birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, değerlerimizle değerleneceğimiz nice etkinliklerde öğrencilerimize başarılar dileriz.

05-04-202405-04-2024