OKULUMUZDA  ERDEM PROJESİ KAPSAMINDA İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN

OKULUMUZDA ERDEM PROJESİ KAPSAMINDA İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN "ÇOCUKLAR VE GENÇLERE YÖNELİK DEĞERLER EĞİTİMİNDE EBEVEYN DESTEĞİNİN ÖNEMİ" KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.

14.12.2022 154

OKULUMUZ VELİLERİMİZE YÖNELİK OLARAK  "GELİN TANIŞ OLALIM" ERDEM PROJESİ KAPSAMINDA İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN "ÇOCUKLAR VE GENÇLERE YÖNELİK DEĞERLER EĞİTİMİNDE EBEVEYN DESTEĞİNİN ÖNEMİ" KONULU" SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR..

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Gelin Tanış Olalım" Erdem Projesi kapsamında İzmir İl Müftülüğü İl Vaizesi Sibel ÖĞÜT tarafından " Çocuklar ve Gençlere Yönelik Değerler Eğitiminde Ebeveyn Desteğinin Önemi" üzerine velilerimize yönelik seminer verilmiştir. İl Vaizesi Sibel ÖĞÜT'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

14-12-202214-12-202214-12-2022