Okulumuz Değerler Kulübü Öğrencilerinin Üçüncü Kitap Söyleşisi

20.04.2024 11

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri üçüncü kitap söyleşisini gerçekleştirmek için bir araya geldiler. Özgür Aras TÜFEK'in "Türkçe'nin Muhafızları" eserinden "Mutluluk Bilgisi- Yusuf Has Hacip" kitabının söyleşisinde yer alan öğrencilerimiz insanlara mutluluk veren bilgiye ulaşmak için canla başla çalışan Yusuf Has Hacip ile tanıştılar. Değerler Kulübü öğrencilerimiz söyleşi sonrasında gerçekleştirilen Kitap Okuma Sınavında bilgilerini yarıştırdılar. Yapılan Kitap Okuma Sınavında 8/B sınıfı öğrencilerimizden Elif ARIK birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, öğrenerek mutluluğa bir adım daha yaklaşacakları nice etkinliklerde öğrencilerimize başarılar dileriz.

20-04-202420-04-2024