Mesleki Uygulama Çalışmalarımız

28.03.2024 32

İmam Hatip Lisesi Mesleki Uygulama Çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Adnan KAYTAN rehberliğinde Selvili Camii'nde ezan okuyarak müezzinlik yaptılar; Cuma namazı kıldırıp Cuma hutbesi okudular.11. Sınıf öğrencilerimizden Mahmut KAÇIRMAZ , 10.Sınıf öğrencilerimizden Ömer Faruk YILDIRIM, 8. Sınıf Öğrencilerimizden Yakup ERDİN'i ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi mesleki uygulamada gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının tüm alanlarda artarak devam etmesini dileriz.

28-03-202428-03-202428-03-2024